Handelsbetingelser

BB Hobby - Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for webshop.

Levering
Ved bestilling afsendes ordren med Post Danmark indenfor 1-5 hverdage. Normal forsendelses tid er op til 5 hverdage fra afsendelse af varen med Post Danmark fra vores adresse til kunde adresse. Vi tager dog forbehold for udsolgte varer.

Fragt
Der tilbydes tre forskellige forsendelsesmetoder ved køb af varer fra bbhobby.dk med følgende priser:
- Afhentning i nærmeste PostNord pakkeshop har et fragttillæg på kr. 39,- uanset størrelsen på din ordre.
- Forsendelse med PostNord til leveringsadresse
 har et fragttillæg på kr. 50,- uanset størrelsen på din ordre.
- Afhentning hos BB Hobby på Oktobervej 43, 8210 Aarhus V, har ikke et fragttillæg (dvs. kr. 0,-).
Ved returnering/ombytning af varer betaler du selv for fragten til BB Hobby’s adresse med mindre der er tale om en fejllevering. Ved fejllevering refunderes fragten, mod dokumentation af fragtudgift. Dog tilbagebetaler BB Hobby maks. Post Danmark’s brev og pakketakster.

Afhentning
Det er muligt at afhente og købe hobby vare fra vores butik på Oktobervej 43, 8210 Aarhus V, i butikkens åbnings tid.

Betaling
Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Der betales ikke kortgebyr hos BB Hobby.

Du kan ved køb hos www.bbhobby.dk betale med Dankort, eDankort og med MasterCard + Visa + flere, samt PayPal.

Beløbet for varerne trækkes, når varerne sendes fra BB Hobby.

Det er helt sikkert at handle med kort hos BB Hobby, da al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Det er udelukkende NETS der har adgang til dataene vedr. betalingen. BB Hobby eller andre har ingen mulighed for at se den data der udveksles.

Alternativ kan betaling overføres til vores bank konto i Nordea: Reg.nr. 2316.  Konto nr. 0741571862. Betaling skal ved indbetaling på vores konto, ske forud ved at kontakte BB Hobby på tlf. 31125845 eller mail først og aftale, hvilke varer i ønsker tilsendt. Vi kan ikke se ordre på webshoppen, hvis betaling ikke er gennemført.
Ring venligst hvis du ønsker at handle udenfor webshoppen.

Returret
Hvis du fortryder dit køb har du altid 14 dages fuld returret på varer du har købt hos BB Hobby. Returretten forudsætter at varen returneres i samme stand som den blev modtaget. Dvs. varen skal returneres ubrugt og i original emballage indenfor 14 dage efter varen er leveret hos dig.

Købesummen betales tilbage på det kort, du har betalt med. Tilbagebetalingen vil ske hurtigst muligt, dog senest 10 dage, fra modtagelse af returvaren.

Du betaler selv for fragten ved returnering af varer, med mindre der er tale om en fejllevering.

Du kan også fortryde købet ved ikke at afhente varen på posthuset. Varen vil i så fald blive returneret til BB Hobby efter 14 dage.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse:

BB Hobby
Oktobervej 43
8210 Aarhus V

Ombytning
Ved ombytning sender du varerne retur til BB Hobby.  Du betaler selv for fragt, med mindre der er tale om en fejllevering.

Reklamation
BB Hobby kontrollerer alle dine varer inden afsendelse. Er der alligevel fejl eller mangler ved varen når du modtager den, bedes du kontakte os på tlf. 31 12 58 45 eller info@bbhobby.dk inden varen sendes retur. Du bedes oplyse, hvordan varen er beskadiget eller defekt.

Du har 24 måneders reklamationsret iht. købeloven. så finder du fejl eller mangler indenfor de 24 måneder, vil vi naturligvis forsøge at finde en løsning ved enten, at tilbyde en reparation, hvor det er muligt, en ombytning, eller et afslag i prisen. Er ingen af disse løsninger en mulighed vil købesummen blive returneret.

Købesummen betales tilbage på det kort, du har betalt med. Tilbagebetalingen vil ske inden 10 dage, fra modtagelse af returvaren.

Du betaler selv fragten ved returnering af varer ved reklamation.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse:

BB Hobby
Oktobervej 43
8210 Aarhus V

Person data politik
Personlige oplysninger som registreres hos bbhobby.dk bliver ikke på noget tidspunkt overdraget eller solgt til tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for medarbejdere hos BB Hobby.

Webshoppen anvender cookies for at gøre butikken mere brugervenlig at handle i. Der lagres ingen person henføre bare oplysninger i en cookie, som er en tekst fil der lagres på din egen PC’s harddisk.

Når du handler hos BB Hobby beder vi dig om navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. De oplysninger bruger vi udelukkende til behandling af ordren. Informationerne lagres elektronisk og skal gemmes i 5 år i henhold til bogføringsloven.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra et køb foretages. Informationerne anvender vi normalt ikke, men de kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger vil blive politianmeldt.

Jf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletninger i det omfang det ønskes.

Hos BB Hobby anvender vi log statistik til at opsamle information, som kan give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft samt hvor på websitet det forlades m.v. Dette har bl.a. til formål at forbedre webshoppens funktionalitet og sortiment.

Den dataansvarlige hos BB Hobby er indehaver Birgit Bech.